1398/2/3 سه‌شنبه همزمان با نیمه شعبان صورت گرفت: به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و به همت دانشگاه پیام نور واحد لنده و دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوراین واحد ایستگاه صلواتی در مقابل شهرداری قدیم این شهر برگزار و با توزیع شیرینی و شربت از شهروندان پذیرایی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد لنده:به مناسبت میلاد امام زمن (عج) و به همت دانشگاه پیام نور واحد لنده و دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوراین واحد ایستگاه صلواتی در مقابل شهرداری قدیم این شهر برگزار و با توزیع شیرینی و شربت از شهروندان پذیرایی کردند.
رئیس دانشگاه در این زمینه بیان فرمودند  هدف گرامیداشت این روز وآشنایی جوانان با سیره وروش امامان معصوم وتوجه به ظهور وفراهم کردن مقدمات ظهور ونقش خاص دانشگجو ودانشگاه در آگاهی دادن در این زمینه است.حمید دهقان ضمن تبریک این عید گفتند ما باید زمینه حضور وفعالیت جوانان را در تمامی عرصه ها فراهم کرده چون اینها طلایه داران  ومدیران  وتصمیم گیرندگان این انقلاب وکشور هستند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد لنده